Ο Αθανάσιος Κατσούλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19/11/1990.
Μεγάλωσε στο Αλιβέρι Ευβοίας αφού εκεί δραστηριοποιούνταν οι γονείς του.

Στα 18 του έρχεται την Αθήνα φοιτά στα ΤΕΙ Αθηνών όπου σπουδάζει φυσικοθεραπευτής. Παράλληλα ασχολούταν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο για 13 χρόνια στην θέση του τερματοφύλακα στις ομάδες  (Απόλλων Αθηνών, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Προοδευτική, Ολυμπιακός Βόλου, Εθνικός Πειραιώς και Ασπρόπυργος).

 Το 2018 ανοίγει την δική του επιχείρηση στο Περιστέρι (ένδυση και υπόδηση), το 2021 συνεχίζει με ένα κέντρο ομορφιάς και το 2022 ένα χώρος εστίασης.

Κάτοικος των δυτικών προαστίων 15 χρόνια και πλέον ενεργός επιχειρηματίας είναι σε θέση να αφουγκράζεται και να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των πολιτών που έρχεται σε επαφή αλλά και μέσα από την δουλειά του που εξυπηρετεί.

Δραστήριος, υπομονετικός, επίμονος, κοινωνικός, εργατικός αλλά και με θέληση για βελτίωση στον προσωπικό αλλά και στον ευρύτερο κύκλο του. Τον χαρακτηρίζει η δυναμικότητα του και η ανάγκη του να βάζει στόχους.
Ανήσυχο πνεύμα, με όραμα να αναλάβει ευθύνες που με συνεχή δουλειά και ταπεινότητα θα φέρει εις πέρας, με μοναδικό όφελος την εξέλιξη και βελτίωση ζωής των συνανθρώπων του. Η μόνη κινητήριος δύναμη, η εμπιστοσύνη των ανθρώπων.